woensdag 8 juli 2009

#8 On the Wave....

Ik was dus begonnen met ding 8 en ding 9 toen ik op de onderstaande video stuitte en dacht laat ik er tussendoor maar even een korte blog aan wijden wat ons allemaal nog te wachten staat. (in positieve zin !)

Als we al dachten dat we door te stoeien met Gmail, online kantoorapplicaties, het beschikbaar stellen van foto's en video's, etc, etc bijna bij waren in deze web 2.0 ontdekkingsreis, dan vrees ik dat dat niet het geval zal zijn. Helemaal up-to-date zullen we waarschijnlijk wel nooit geraken aangezien de ontwikkelingen door zullen blijven gaan. Oké, oké wat we er te zien krijgen is allemaal weer een doorontwikkeling van hetgeen we nu aan het ontdekken zijn, maar dan zonder van de ene naar de andere omgeving te hoeven switchen. Maar goed dan noemen we de volgende stap toch maar gewoon al web 3.0. Zo zie je in onderstaande presentatie al weer de volgende stap waar men bij Google al mee bezig is (zelfs al 2 jaar). Meer en meer wordt er geintegreerd in één en dezelfde omgeving. En ondanks dat ik zakelijk nog wel wat kanttekeningen heb, moet ik wel zeggen dat ik danig onder de indruk ben van wat ze aan functionaliteit allemaal in petto hebben.

1 reacties:

Ton de Looijer zei

Ik was ook meteen enthousiast bij het zien van deze beelden. Helemaal geweldig wat ze daar bij Google allemaal aan het bedenken zijn. Heb hier op BREED recent ook een post aan gewijd. What Would Google Do? is misschien toch meer realiteit dan we met z'n allen denken...

 

blogger templates | Make Money Online